Diensten

U kunt bij Apostille Vertalingen terecht voor vertalingen in alle talen en alle vakgebieden. Ook het reviseren van bestaande teksten en, copywriting behoort tot de mogelijkheden. We hebben vertalers in alle onderwerpen en vakgebieden, elk met hun eigen talencombinatie en specialisatie. En juist die specialisaties, daar draait het om. Wij kennen onze vertalers en weten wat ze kunnen. Welke Spanjaard goed is in geneesmiddelenbijsluiters. En welke Engelse vertaler vaak jaarverslagen vertaalt. Welke Fransman graag software en ICT-teksten doet, en ga zo maar door…. Met veel vertalers werken we al vele jaren naar volle tevredenheid samen. Apostille Vertalingen heeft voor alle disciplines de specialisten, en voor de meeste talencombinaties zelfs vele verschillende vertalers, zodat capaciteit nooit een probleem is en er naar behoefte kan worden ‘opgeschaald’.

Wij bieden u tevens gewaarmerkte vertalingen. Door middel van stempel en handtekening staat een beëdigd vertaler borg voor de rechtsgeldigheid van de vertaling van officiële documenten. Indien gewenst wordt de gewaarmerkte vertaling voorzien van een apostille als legalisatie door de rechtbank. Apostille Vertalingen en haar vertalers nemen zowel tijdens als na beëindiging van de opdracht volledige geheimhouding tegenover derden in acht aangaande de inhoud van de door u verstrekte opdracht.

Ook verzorgen wij Nederlandse les voor Spaanstaligen regio Eindhoven,  of via web, - ontstaan vanuit de behoefte om direct vanuit de Spaanse taal Nederlands te leren of te verbeteren. En uiteraard geven we ook Spaanse les aan Nederlanders. Persoonlijke aanpak op het eigen niveau, met per les een afgestemd aantal oefeningen en nieuwe grammatica zodat je écht in je eigen tempo leert.

Copyright © 2024 Apostille Vertalingen
Webdesign & CMS by Downdijk